Nya bikupor

on mars 21 | in Nyheter, Slider on start page | by | with No Comments

Det står vem som helst fritt att komma med idéer, problemformuleringar och projektförslag som har till syfte att utveckla området nutida musik och ljudkonst. Arbetsgruppen avgör vilka möjliga projekt som kan vidareutvecklas och stödjas. Då kan en bikupa startas tillsammans med minst två externa parter där det finns en stark drivkraft och engagemang. Processen leds av minst en av medlemmarna i arbetsgruppen och alla som deltar i arbetet avlönas av RNM. Processen skall leda till en tydlig och realistisk projekt- och finansieringsplan där de deltagande intressenterna är drivande. I enstaka fall delfinansierar RNM utvecklingsprojekten, men i de flesta fall krävs extern finansiering.

Just nu pågår tre stycken bikupor som rör strukturer och resurser vad gäller scener och teknik, en eventuell experimentverkstad för elektroakustisk musik och diskussioner kring regionala turnéstrukturer.

Är du intresserad av att vara med i någon av de tre bikuporna, eller har du kanske egna idéer som du vill bolla med RNM? Hör av dig till oss på info@rnm.nu

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top