Melodica - foto Polina Ulianova

Vad är ett RNM-projekt?

on februari 14 | in Slider on start page | by | with No Comments

Har du en projektidé som du vill presentera för oss?

Det står vem som helst fritt att komma med idéer, problemformuleringar och projektförslag till RNM. Projekten skapas utifrån önskemål och behov inom befintliga verksamheter och strukturer, ur ett behov av förändring och nytänkande inom fältet. Och det är från alla er musiker, tonsättare, institutioner, arrangörer och ensembler verksamma i Västsverige som projektidéerna måste komma. Arbetsgruppen avgör sedan vilka projekt som kan vidareutvecklas och stödjas och arbetsprocessen leds av minst en av medlemmarna i arbetsgruppen. Läs mer om våra projekt här.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top