Två utlysningar från RNM!

on februari 10 | in Nyheter, Slider on start page | by | with No Comments

Idag har vi det stora nöjet att göra inte mindre än två utlysningar från RNM. Det ena gäller ett öppet call för en uppdaterad version av den onlineportfolio med västsvenska aktörer inom den samtida musiken som vi lanserade sommaren 2014. Den andra utlysningen handlar om att vi nu vill ta ett grepp kring att skapa en samordnande funktion för att hantera tillgänglighet, bokning, information om kapacitet och resurser, både vad gäller scener och andra resurser i Göteborg.

Portfolio 2.0
Det är nu öppet för att sända in förslag till den andra versionen av denna portfolio som ska lanseras den 30 april 2015! De artister som redan är med i portfolion kommer att vara kvar och målet är att utöka det totala antalet medverkande med ett antal nya musiker, ensembler och tonsättare. Ansökan görs via mail till info@rnm.nu. Sista anmälningsdag är 3 mars. Ansökan ska innehålla material i form av engelsk biografi, pressbild, länkar till ljud- och filmmaterial och länkar till officiell hemsida samt övriga relevanta länkar. Läs mer om projektet här.

Scen- och resurspool
Satsningen på en gemensam scen- och resurspool syftar till att göradet enklareför utövare och arrangörerinom fältet samtida musik- och ljudkonst att ordnakonserter på olika fasta musikscener i Göteborg. Projektet syftar till en samordning av befintliga resurser i form av lokaler, teknik, utrustning etc samt att samarbeta kring gemensamma informationskanaler. För att hantera det här arbetet utlyser RNM en koordinatorstjänst, i ett första skede under ett års tid. Arbetet innebär att utveckla och administrera en pool av tillgängliga scener och andra resurser i Göteborg och göra dessa tillgängliga för musikarrangörer och utövare inom samtida musikkonst. Läs mer om projektet här.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top