Ebba Westerberg blir RNMs koordinator!

on april 2 | in Nyheter | by | with No Comments

Koordinator för RNMs Scen- och resurspool
I början av februari utlyste vi en tjänst som koordinator för vår satsning på en scen- och resurspool i Göteborg och vi har nu det stora nöjet att meddela att, från april och ett år framöver, kommer den Göteborgsbaserade slagverkare Ebba Westerberg att hjälpa oss med det här arbetet!

RNM satsning på en gemensam scen- och resurspool ska göra det enklareför utövare och arrangörerinom fältet samtida musik- och ljudkonst att ordnakonserter på olika fasta musikscener i Göteborg. Ebbas arbete innebär bl a att kartlägga och katalogisera såväl institutioner som friascenersom har offentligt stöd vad gäller tillgänglighet och resurser för att husera externa produktioner. Läs mer om projektet här.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top